[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Wat wellicht niet iedereen weet is dat ik naast reizen en mooie dingen ook erg van lekker eten en drinken houd. Kookboeken heb ik dan ook meer dan genoeg in huis. En van sommigen word ik echt blij. Sowieso omdat de recepten erin leiden tot smaakvolle gerechten. Maar helemaal wanneer de vormgeving – met mooie foto’s en goede foodstyling – van zo’n boek ook nog eens heel prettig en verrassend is.[/vc_column_text][wgl_spacing spacer_size=”17px”][vc_column_text]Het is dan ook niet zo verrassend dat de composities van fotograaf Mikkel Jul Hvilshøj mij erg aanspreken. Gerechten vormgegeven aan de hand van hun ingrediënten. En dat op zo’n manier vormgegeven dat het een erg grafisch plaatje wordt. Een modern stilleven eigenlijk. Kortom bijzondere foodstyling, waarbij de verse ingrediënten je hersens aansporen om het eindresultaat er zelf bij te bedenken. Ik begin gelijk al te watertanden, en jij?[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][wgl_spacing spacer_size=”41px”][vc_masonry_media_grid gap=”25″ grid_id=”vc_gid:1551265519727-424bdd31-5350-2″ include=”2009,2001,2007,2003,2006,2002,2008,2005,2004″][wgl_spacing spacer_size=”63″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]